Ik ben mijn wachtwoord vergeten!

→ Als je op inloggen klikt in de navigatiebar, staat onderaan het inlogscherm een linkje met “wachtwoord vergeten?”. Als je hierop drukt kom je bij een nieuw scherm waar je je gebruikersnaam of email in kan voeren. Vervolgens wordt er naar het mailadres waarmee je hebt geregistreerd een link gestuurd. Als je op deze link klikt in je mailbox krijg je een nieuw scherm te zien waar je een nieuw wachtwoord kan bedenken.

Ik kan niet inloggen?

→ Het kan zijn dat je wachtwoord, gebruikers of e-mail verkeerd is, check dit eerst voordat je inlogt. Mocht het hierna nog niet werken kan het zijn dat je account verwijderd is door inactiviteit en het niet verlengen van je account. In het geval van een verwijderd account, kun je gewoon opnieuw een account aanmaken. Mocht dit niet het geval zijn, en kun je niet een nieuw wachtwoord opvragen. Neem dan contact met ons op via manon@chillenmetbodhi.nl.

Op welke apparaten kan ik de video’s afspelen?

→ CMB werkt op bijna alle apparaten. Je kunt het dus gerust op je telefoon, tablet, tv en computer gebruiken met alle soorten besturingssystemen. Als je naar onze website gaat kun je gewoon inloggen zoals je dat normaal doet en vervolgens de filmpjes bekijken.