Ons team

profielfoto Bodhi kleiner

Bodhi van Kuilenburg

Dé Bodhi van Chillen met Bodhi –  Ervaringsdeskundige

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Drenthe. Vanaf een jonge leeftijd ben ik op zeilkamp geweest in de zomer. Als klein meisje zei ik toen al, als ik later groot ben wil ik graag werken op het zeilkamp. Dit heb ik een aantal jaren in de zomer gedaan. Het werken met kinderen is een passie van mij, die toen is ontstaan.

Ik ben werkzaam in de recreatie. En merk dat er veel kinderen en jongeren behoefte hebben aan rust. Maar hoe creëer je ontspanning op een jonge leeftijd.

Vroeger was ik best wel druk, en vond het lastig om daar mee om te gaan. Allerlei dingen geprobeerd maar dit werkte niet. Het was vaak zweverig en niet praktisch.
Dit sprak mij als kind niet aan.

Daarom zijn mijn moeder en ik dit online platform begonnen. Op een simpele manier op jonge leeftijd leren ontspannen. Waarbij je alleen jezelf nodig hebt. Hoe gaaf is dat.

I’AM MY OWN GURU; dit levensmotto wil ik meegeven aan de kinderen!

profiel foto Manon

Manon Groenendijk

Concept – Scripts

Ik ben opgegroeid in Den Haag aan de rand van Scheveningen, hier is mijn voorliefde voor badkleding ontstaan. Het resultaat hiervan was, dat ik na de modeacademie gestart ben met een badkleding productiebedrijf. In die tijd naar Drenthe verhuist, twee prachtige dochters gekregen Robin en Bodhi. Levensstijl aangepast want in Drenthe is geen instant vermaak, maar wel hele mooie natuur. Dus lekker hardlopen en veel buiten zijn. Na 25 jaar in de badkleding te hebben gewerkt, vond ik het tijd voor een verandering. Veel in de zon liggen is niet echt gezond, en badkleding stof is gemaakt van aardolie. Dus allerlei opleidingen gevolgd waaronder twee yoga lerares opleidingen bij Arhantha. Hiervoor ben ik een maand in India geweest. Tijdens het volgen van deze opleidingen kwam ik aanraking met ademhalingsoefeningen en de resultaten hiervan. Dit deed me denken Bodhi’s jeugd, zij heeft veel energie en dat was op school niet altijd even handig. Toentertijd gezocht naar een praktische handvaten om Bodhi haar energie te leren herkennen en beheersen. Maar helaas niets gevonden wat aansloot bij de belevingswereld van een kind. Zo ben ik heden ten dage op het idee gekomen, een platform te ontwikkelen voor kinderen met praktische ademhalingsoefeningen. Niet zweverig maar aangepast op het taal gebruik van de kinderen. Meedoevideo’s die ik als moeder graag aan mijn kinderen had willen aanbieden. Bodhi is inmiddels volwassen ( Robin natuurlijk ook 😉 dus hoe leuk is het om dit samen te doen.