Voor ouders

Met Chillen met Bodhi kun je als ouder ontspanning op een leuke, laagdrempelige manier in huis brengen. En dat is in de drukke wereld van de 21e eeuw soms wel zo fijn.

Dankzij de video’s ontstaan fijne ontspanmomenten thuis. Je kunt de video’s op elk willekeurig moment inzetten. Na school bijvoorbeeld, of gewoon tussendoor als je kind daar behoefte aan heeft. Het leuke is, je kan zelf ook gewoon meedoen.

Ontspannen is goed voor iedereen!

Chillen met Bodhi is 100% reclamevrij en verantwoord. Veiligheid en privacy staan voorop!

De voordelen

‘Ontspannen’ is nog te vaak gericht op volwassenen. Terwijl het juist zo belangrijk is om juist kinderen op een zo jong mogelijke leeftijd bewust te maken van de kracht van ademen en ontspanning van het lichaam en de geest. Daar hebben ze hun leven lang plezier van!

    • concentratie
    • zelfvertrouwen
    • ontspanning

Meer informatie

Met het lidmaatschap heb je toegang tot een database van meer dan 30 video’s.  De oefeningen zijn niet belastend. Ook jij als ouder kunt meedoen, 2-6 minuten tijd. Quality time 😉

Chillen met Bodhi is opgericht als antwoord op de toename van stressprikkels waar kinderen mee te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan huiswerk, sport, corona, tv, social media én hun telefoon. Die prikkels zorgen voor een negatief effect op hun concentratie, rust en het gezinsleven. Met Chillen met Bodhi leren kids omgaan met die stress, gebaseerd op de wetenschap dat een rustige ademhaling leidt tot vermindering van stress symptomen én verhoging van de concentratie. Met Chillen met Bodhi doen kinderen skills op waar ze de rest van hun leven baat bij hebben!

Arwen en Tygo