Voor leerkrachten

Met Chillen met Bodhi kun je als leerkracht die ontspanning op een leuke, laagdrempelige manier in de klas brengen. En dat is in de drukke wereld van de 21e eeuw soms wel zo fijn.

Dankzij de video’s ontstaan leuke ontspanmomenten in de klas. Je kunt de video’s op elk willekeurig moment inzetten. Voor of na een toets bijvoorbeeld, of gewoon tussendoor als jouw leerlingen daar behoefte aan heeft.

Chillen met Bodhi is 100% reclamevrij en verantwoord. Veiligheid en privacy staan voorop!

De voordelen

‘Ontspannen’ is nog te vaak gericht op volwassenen. Terwijl het juist zo belangrijk is om juist kinderen op een zo jong mogelijke leeftijd bewust te maken van de kracht van ademen en ontspanning van het lichaam en de geest. Daar hebben ze hun leven lang plezier van!

    • concentratie
    • zelfvertrouwen
    • ontspanning

Meer informatie

Elke dinsdag- en donderdagochtend is er een nieuwe video met oefeningen beschikbaar. De oefeningen in de video’s zijn altijd zittend of staand achter het bureau van de kinderen uit te voeren. Ook jij als leerkracht kunt meedoen. De oefeningen zijn namelijk niet belastend.

Scholen kunnen een maand,kwartaal of jaarabonnement afsluiten. Je kunt ook direct voor één heel jaar Chillen met Bodhi afsluiten. Dat is veel voordeliger.

Bodhi met Ballon B

Onze abonnementen

Gratis/trial

Probeerversie
Gratis

januari online
00,-/maand

Wekelijks nieuwe content
Stopmotion films
4 accounts

januari online
00,-/kwartaal

Wekelijks nieuwe content
Stopmotion films
6 accounts

januari online
00,-/jaar

Wekelijks nieuwe content
Stop motion films
8 accounts
Chillen met Bodhi app

januari online